KOALICIJA HSP dr. ANTE STARČEVIĆ BiH i HRVATSKA DEMOKRATSKA UNIJA BIH

Izborna kampanja je počela! Znam da je svima teško gledati i slušati sve lijepe izborne poruke, da je većini ljudi svega preko glave, ali činjenica je da jedino na dan izbora imamo priliku da nešto mijenjamo svake četiri godine. 
Meni je pripala ogromna odgovornost da budem predstavnica koalicije HSP DR. ANTE STARČEVIĆ BiH i HRVATSKA DEMOKRATSKA UNIJA BiHza Zapadnohercegovačku županiju i to kao jedina ŽENA – NOSITELJICA LISTE u ovoj županiji. 
Vi koji me poznajete, kroz moj rad u Gradskom vijeću Grada Široki Brijeg i koji me inače poznajete,  znate da nisam netko tko će šutjeti i podignuti ruku, nego sam osoba koja će ustrajati i reći uvijek svoje mišljenje.
Vi koji me ne poznajete, znajte da mi se uvijek možete obratiti po bilo kojem pitanju i znajte da ću uvijek biti spremna da prenesem vaše upite, o bilo čemu da se radilo. 
Kao koalicija, istupili smo korak naprijed, planiramo “prodrmati” stvari na političkoj sceni Županije Zapadnohercegovačke, jer smatramo da je jednoumlja dosta nakon više od dva desetljeća. U danima koji dolaze dobiti ćete informacije o našem kompletnom programu i planovima razvoja Zapadnohercegovačke županije.
Ono što Vam ovim putem želim poručiti 
NEMOJTE PRESPAVATI 07.10.2018. godine, nego ga dočekajte BUDNI. 
Ono što taj dan odaberemo pratiti će nas i naredne četiri godine. 
Hoćemo li im dopustiti da i dalje puno obećavaju, a malo ispnjavaju?
Dajte svoj glas ljudima koji će raditi na rješavanju problema, a ne ih gurati pod tepih. Podržite koaliciju HSP DR. ANTE STARČEVIĆ BiH / HRVATSKA DEMOKRATSKA UNIJA BIH

NEKA 07.10. 2018. BUDE POČETAK JEDNOG NOVOG, BOLJEG, LJEPŠEG, ZAJEDNIČKOG SUTRA, JER ZAPADNOHERCEGOVAČKA ŽUPANIJA TO ZASLUŽUJE!